Telefon

Telefon trubaci i vaš kontak, ili možete nas preporučiti vašim prijateljima, naš trubački orkestar je najbolji u svim Gradovima Austrije i Srbije gde nastupamo.

Ne propustite priliku imaćete šansu da vas vesele najbolje trubače.

Telefon

Kontakt trubaci za svadbe venčanja, veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, punoletstva, rođendane, slave, proslave, evente…

Kontakt telefon trubači Srbija – Austrija!

Možete nas kontaktirati na telefone;

+381637090353

+381638220401

Gostujemo kroz cele Austrije; Trubaci Bec, Trubaci Graz, Trubaci Linz, Trubaci Salzburg, Trubaci Innsbruck, Trubaci Klagenfurt, Trubaci Wels, Trubaci Villach, Trubaci Sankt Pölten, Trubaci Dornbirn….i sve ostale gradove.

Radujemo se, što ćete nas zvati da zajedno đuskamo i pijemo od radosti. Naša je celinost da vam slavlje bude radosno i srećno uz najbolje trubače koje će vas zabavljati tokom vašeg slavlja. Nadamo se da ćete nas opet zvati je smo najbolji trubači za koji se prašina diže.

Naša truba je instrument koji služi za svih veselih slavlja! Zato vam služi telefon da nas kontaktirate i budete bezbrižni.

Povoljni trubači

Ako želiš povoljni trubači onda svakako možeš pozvati ništa nije to uvredljivo! Imamo razne trubače i dobra iskustva za svakog po meri.

Najbolji trubači su na raspolaganju do koji novac želite iskoristiti njihovu akciju. Potrebno je unapred kontaktirati bilo koje trubače želite i onda ćemo vam reći cene i njihov cenovnik. Trubaci za svadbe su vam zaista svi trubače – Cena im je stvarno različita ali kvalitet je sve bolji i bolji.

Telefon trubači su inovativan način da vaš dom ostane povezan sa najboljim trubačima. To je odličan način da ostanete povezani u savremenom svetu sa trubačima za vaših slavlja. Osim toga, pristupačan je i jednostavan telefon za vaš poziv. Pa zašto ne biste danas prešli na Telefon i pozvali odmah trubače. Uvek smo vam dostupni 24/7h. „trubaci telefon“ ukratko – Vaš poziv naša muzika ostanite bez obzira za brigu. Naš E-mail: milance.trubac@gmail.com