Trubači Novi Sad

Trubači Novi Sad je vodeći duvački orkestar u Srbiji. Osnovan kasnih 1980-ih, bend je postao jedna od najomiljenijih i najslavnijih muzičkih grupa u regionu. Bend je poznat po jedinstvenom spoju tradicionalne srpske muzike sa savremenim pop i rok uticajima. Trubaci Novi Sad je nastupao na brojnim festivalima i koncertima širom Srbije i šire, oduševljavajući publiku svojim strastvenim i energičnim nastupima. Njihov repertoar uključuje tradicionalne srpske narodne pesme, koračnice i savremene pop i rok pesme. Bilo da tražite živahni koncert na otvorenom ili intimnu muzičku noć, Trubači će sigurno pružiti nezaboravno iskustvo.

Trubači Novi Sad

Trubači Novi Sad cena cene cenovnik

Trubaci Novi Sad za svadbe je savršen izbor za Vaše venčanje! Nudimo profesionalne i iskusne trubače kako bi vaš poseban dan bio još posebniji. Sa našim širokim izborom muzike u rasponu od tradicionalne srpske narodne muzike do džeza i popa, garantujemo da ćemo obezbediti savršenu muziku za vaše venčanje. Naši muzičari su iskusni i posvećeni pružanju visokokvalitetnog nastupa koji će zabaviti i oduševiti vaše goste. Naši trubači takođe mogu da obezbede različite stilove muzike koji odgovaraju svakom raspoloženju ili atmosferi, od optimistične i vesele do romantične i umirujuće. Trudimo se da vaš dan venčanja bude zaista nezaboravno iskustvo i da vaši gosti uživaju u muzici i atmosferi. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o tome kako možemo učiniti vaš dan venčanja još posebnijim!

Najbolji Novosadski trubači

Novi Sad je drugi po veličini grad u Srbiji, smešten na obalama reke Dunav. Sa populacijom od preko 300.000 ljudi, Novi Sad je živahan i raznovrstan grad koji nudi širok spektar aktivnosti i atrakcija. Od svoje zadivljujuće arhitekture do zadivljujuće prirodne lepote, Novi Sad je grad koji ima za svakoga ponešto. Istražite istorijsku Petrovaradinsku tvrđavu, prošetajte prelepim dunavskim šetalištem ili uživajte u živahnom noćnom životu u jednom od brojnih klubova i barova. Novi Sad je takođe dom mnogih kulturnih događaja, uključujući EKSIT festival, godišnji muzički festival koji privlači hiljade posetilaca iz celog sveta. Bilo da tražite opuštajući odmor ili živopisno iskustvo grada, Novi Sad ima nešto za vas.